Cometre errors...i cupcakes americans!


De vegades la gent comet errors. Perdó, de vegades la gent COMETEM errors! 
Poden ser de tota mena i de conseqüències de magnituds desconegudes.



Sovint solen ser bastant lleus. Sort en tinc perque sinó no em vull imaginar com acabaria jo...perque lo meu és greu! 

És que és un darrera l'altre...un darrera l'altre.

Doncs aquesta vegada no vaig ser jo la que em vaig equivocar!!!! Oeeee!!! 



Van ser la Sandra i l'Albert, els meus cunyats. Pobrets...quin gran error que van cometre...Quin gran error!!!!!




Resulta que van marxar de viatge a Nova York (que per cert, és i pel que diu la butxaca, continuarà sent el viatge dels meus somnis!) i se'ls i va ocòrrer dir-me: 

Vols que et portem alguna cosa?




Txa, txan....Error comès. Ja no hi havia marxa enrera!

Imagino a la pobra Sandra aguantant la respiració i esperant per Wattsapp un lllistat enoooorme de coses i de fons la música de Psicosis mentre mira a l'Albert, que també aguanta la respiració, i es penedeixen d'haver-me fet tal oferiment.




Les mans tremoloses sostenen el mòbil mentre esperen. Preparats per rebre la meva temuda resposta mentre pensen que això a mi no se'm pot oferir, que no sé el límit, que com se'ls hi ha passat pel cap dir-m'ho!




Però es van quedar parats per que només van rebre una petició, un simple codi d'unes...Converse!!!!!!!!!!!!!! 

I van pensar, bé, fàcil. I jo vaig pensar bé, fácil...no m'he passat!!!


Però l'error que van cometre tenia unes conseqüències més fatals del que ells i jo pensàvem...



No era tot tan fàcil, no...perque...perque resulta que el color que vaig escollir era d'edició limitada!!!

Com pot ser? És que tinc una malastrugança que m'envolta, de veritat!  Ja ho puc afegir a la meva llista.



LLISTA DE “GAFES”:

1- La peça de roba que m'agradi segur que és la més cara

2- Mai no tenen la talla de les sabates que m'agraden

3- Sempre que van a buscar al magatzem alguna cosa que demano, mai, mai la tenen

4- Un color que m'agradi molt és per que és d'edició limitada




En fi...que tot i que els de la primera botiga els hi van dir que no s'esforcessin en buscar perque no les trobarien ells no es van donar per vençuts! 

Van recòrrer vint botigues de Nova York fins que van acabar amb les magnífiques Converse Elephant Skin a les seves mans!!!



Pobrets...Que quedi clar que jo no en sabia res de l'edició limitada!! eh, que quedi clar!!

Després de tot això jo només podia fer una cosa per a ells...Cupcakes de xocolata amb American Buttercream!



CUPCAKES DE XOCOLATA AMB AMERICAN BUTTERCREAM:
Recepta adaptada de Gloriustreats




Per a 22-24 cupcakes                        




Per al pa de pessic:

2 cups (328 gr) de sucre

1 i ¾ cups (186 gr) de farina

¾ cups (45 gr)de cacau en pols (jo utlitzo el valor)

1 i ½ culleradetes (teaspoons) de llevat en pols

1 i ½ culleradetes (teaspoons) de bicarbonat

1 culleradeta de sal

2 ous

250 ml de llet sencera

125 ml d'oli vegetal

10 ml d'extracte de vainilla

250 ml d'aigua bullint


Per a l'American Buttercream:

230 gr de mantega a temperatura ambient

4 cups de sucre glas (millor icing sugar)

5 ml d'extracte de vainilla

45 ml de half half (* a les notes ho explico)


Per al farciment:

250 gr nata per a cuinar

250 ml chocolata fondant


MÈTODE PER AL PA DE PESSIC:

Preescalfem el forn a 175 ºC. Preparem el motlle dels cupcakes amb les seves càpsules.

Al bol de la batidora hi tamisem la farina, sucre, cacau, llevat, sal i bicarbonat.

Després afegim els ous, l'oli i la vainilla i batim a velocitat mitjana durant un minut.

Finalment afegim l'aigua bullint. No us preocupeu si surt una massa extremadament líquida! Al final queda bé.

Omplim uns 2/3 de les càpsules i fornejem uns 28 minuts.


MÈTODE PER AL BUTTERCREAM:

En primer lloc batim la mantega sola a velocitat mitjana fins que quedi amb una textura cremosa.

Afegim dos cups de sucre glass d'una sola vegada i batim fins que quedin integrats amb la mantega.

Afegim la l'extracte de vainilla. Tot seguit hi afegim 15 mldel half an half i continuem batint.

Acabem d'afegir els dos cups de sucre glass que queden i batim fins que s'integrin. I només falta afegir els 30 ml restants del half an half.

Finalment hi posem el colorant que més ens agradi.


MÈTODE PEL FARCIMENT:

Tallem a trossets petits la xocolata en un bol.

Posem la nata al foc i quan estigui a punt de bullir la tirem sobre la xocolata trossejada. Deixem uns segons i comencem a remenar fins que quedi una crema de xocolata.


MUNTATGE:

Amb un “descorazonador”  foradem el cupcake i hi afegim el farciment.

Decorem amb una “boquilla” 10mm Kaiser.

Tirem per sobre aquests funcakes


NOTES:
  • No sé si degut a que aquest pa de pessic queda molt líquid, vaig haver d'augmentar el temps de fornejat a 28 minuts.

  • El colorant que he utilitzat per al buttercream és aquest: blau cel

  • Quan fem el buttercream, en el moment d'afegir el sucre a la mantega hi ha un moment de pànic en el que et sembla que allò mai podrà integrar-se però seguiu batint per que al final ho fa.

  • Per al primer pas del buttercream és imprescindible que la mantega estigui a temperatura ambient sinó per molt que batiu mai es farà crema.

  • El half and half és una nata que utilitzen els americans i que no he trobat enlloc. No passa res, és una nata amb molt baixa materia grassa, així que vaig fer la proporció: 15ml llet sencera + 30 ml nata líquida 15% materia grassa.




Apa! Espero que us agradi i ho intenteu!!! Qualsevol dubte ja sabeu que sóc aquí!!!!!

A fornejar!!!

PD. Gràcies altra vegada a tots per seguir-me i fer comentaris tan bonics!

CONVERSATION

8 comentarios:

  1. Molt divertida la història, Neus! I aquests cupcakes de color blau tenen molt bona pinta ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta!!! Ara ja saps, a intentar-ho!

      Elimina
  2. Neus, yo no abro casi ningún link en facebook, porque me aburre lo que se encuentra por allí.
    Pero cada vez que aparece una cosa nueva en tu blog no puedo resistir! Es genial, me encanta me encanta me encanta! Tiene tanta gracia todo lo que escribes. Ets 'lo genius' per mi, jeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies guapa!!Me alegra un monton que digas eso!!!

      Elimina
  3. Jiji!!
    altre cop m'he divertit molt llegint el teu post!!
    Pobres...debien al.lucinar quan els hi van dir lo de l'edició limitada!
    Però bé, tampoc es poden queixar amb la recompensa que han tingut!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!
      M'alegro haver-te tornar a divertir!
      Espero que sí els hagi compensat pobrets!

      Elimina
  4. Aquí me tienes Neus, para seguirte y no perderme nada. Con lo golosa que soy!!!!!!!!!! Mil gracias por acordarte de mi y no sabes lo que me alegro de que le hayas dado tanto provecho a tu recetario. Te llevo a mi blog para que más gente pueda ver todo lo que haces y te deseo muchísima suerte en este nuevo proyecto. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por ponerme en tu blog!! Me alegro que te haya gustado!!!

      Haces un trabajo genial!

      Elimina

Subir