Perque el meu cos no obeeix? Pink cupcakes!


Què ho fa que el meu cos no obeixi les ordres que el meu cervell li dóna?  Li preguntava a l' Anna, que d’això ella n’entén molt.






 A veure si és que no m’entén ni el meu propi cos, ara!! Perque jo li parlo ben claret, com si fos tonto saps?


Com els adults parlem als nens, pobrets meus. Quan veig algú dirigir-se a una pobra criatura amb aquell to de veu estrident i unes cares a lo Jocker amb les celles aixecades fins a la coroneta, compadeixo al nen, que el veus estàtic, amb cara d’espantat i empotrat a la cadireta que si pogués sortir per sota ho faria!
A vegades no puc evitar imaginar-me al crio que s’incorpora amb actitud fatxenda i amb una veu d’aquelles de “macho man” li diu “a veure xata, tens algún problema amb mi o què?”




En fi, doncs així li diu les coses el meu cervell al meu cos però no hi ha manera! Estic indignada!






Estic entrenant a volei i l’entrenador em diu clarament “haz juego de muñeca!” i jo que li dic al meu cos “ho has sentit? Haz juego de muñeca!”.  Però el meu cos és com si no em sentís, es dispersa... que per altra banda no és estrany en mi. Però home, és que ni una vegada!



Doncs això amb tot! No us penseu! Si pujo unes escales d’un lloc abarrotat de gent portant un vestit turquesa quan tothom va de negre doncs el meu cor li diu al meu cervell “siusplau, pel que més vulguis, digue-li a les cames que no ens fallin ara. Hi ha l’autoestima en joc!”.




Llavors el meu cervell, que és molt obedient tot s’ha de dir, li diu les mateixes paraules al meu cos. Llavors em pregunto... i perquè no aixeco el peu suficient per cada escala (mira que és fàcil) i acabo caient? És que no ho entenc!




Quan en un moment de desesperació durant l’entrenament li comentava a l' Anna que tot i voler no sóc capaç de fer el joc de canell, ella em va dir que tot era un sistema molt complexe desde que l’ordre s’envia, passa per circuits de no sé què i arriba al canell i que fa falta treballar-ho.




Hi ha gent que té molt facilitat però hi ha altra que li costa més enganxar-ho, em diu.

Ahhhhh!! Ja està!!! Haver començat per aquí. No és que jo no funcioni  bé, és que sóc lenteta de circuits d’aquests!




Ara ja em quedo més tranquil·la! On va a parar!

Ho tinc clar, només és qüestió d’acceptar que sóc més lenteta i que necessito més repeticions que d’altres, no? Doncs  a veure si hi ha suficients actes multitudinaris a la meva vida per poder aprendre a no caure escales avall o escales amunt, que ja es difícil!
Sort que no m' he casat, també t’ho dic!




També he d’acceptar que he de fer molts, molts cupcakes per aprendre que : menjar frosting a cullerades em farà venir mal de panxa, que al treure el motlle del forn crema sempre més del que sempre em penso, que si tiro el sucre glas de cop a la batedora quedarà la cuina com si haguessin enderrocat un edifici, que el pa de pessic calent crema la llengua, aprendre a trencar els ous suficientment bé com per poder separar les clares del rovell, a no posar el cap dintre el forn quan l’acabo d’obrir (qualsevol dia em faré cremades de segon grau)...




O sigui, he de fer moltes vegades aquestes accions per a que el meu cervell doni l’ordre i el meu cos la segueixi...ahhh!


Doncs cap problema, a fer cupcakes s’ha dit!!!! A fornejar!!!!!!


Uns cupcakes ben profitosos perque...perque si!




PD. Mil gràcies per les vostres visites! Ja superem les 2000 visites i anem pujant! Sou genials!



P.D. Avui farem uns pink cupcakes ben roses per una pink lady, l'Stefi, que ha tornat a venir a passar uns dies amb nosaltres.

L'Stefi no és només una bona amiga que per sort ens visita sovint sinó que aquesta vegada m'ha regalat un lot, rotllo Lot de Nadal amb un munt de cosetes per fer cupcakes!Si és que tinc uns amics que no me'ls mereixo. Vaig a regal per setmana!



Vinga animeu-vos a intentar uns PINK CUPCAKES DE VAINILLA, recepta fàcil, fàcil...si,si, una altra vegada rosa! Aix...Rosa que l'amor que s'hi posa!!!


PINK CUPCAKES DE VAINILLA:


Per a 12-14 cupcakes.



Per al pa de pessic:

1 i 1/4 cups (144 gr) de farina de reposteria.

1 i 1/4 teaspoons ( una culleradeta i un quart) de llevat

1/2 teaspoons (mitja culleradeta) de bicarbonat

1/2 teaspoons (mitja culleradeta) de sal

2 ous

3/4 cups (150gr)  de sucre

1 i 1/2 teaspoons (una cullleradeta i mitja) d'extracte de vainilla

1/2 cup (125 ml) d'oli vegetal

1/2 cup (125 ml) de buttermilk


Per al buttercream:

250 gr de mantega

325 gr de sucre glas (icing sugar)

1 culleradeta d'extracte de vainilla

2-3 cullerades de llet semidesnatada

Colorant rosa (*)


MÈTODE PER AL PA DE PESSIC:


Preescalfem el forn a 170 º. Preparem la safata dels cupcakes amb les càpsules.

En bol a part tamisem la farina de reposteria, el llevat, el bicarbonat i la sal.

Al bol de la batedora elèctrica afegim els dos ous  i batem entre 10-20 segons. Afegim el sucre i continuem batent a velocitat mitjana durant 30 segons. Afegim la vainilla i l'oli i seguim batent.

Baixem la velocitat i a poc a poc anem afegim la meitat de la barreja de farina. Afegim després la meitat del buttermilk, després la resta de la farina i acabem amb l'altra meitat del buttermilk. Batem fins que tot estigui integrat.

Omplim 2/3 de les càpsules i posem al for ¡n durant 20 minuts.

Deixem refredar al motlle durant dos minuts i després els passem a refredar a una reixeta.


MÈTODE PER AL BUTTERCREAM:

Barregem el sucre, la mantega, l'extracte de vainilla i la llet. Batem a velocitat baixa durant un minut.

Després pugem la velocitat a mitja- alta i seguim batent durant 5 minuts més. La barreja es tornarà cremosa i blanca.

Finalment afegeixo el colorant rosa (*)


MUNTAGE:

En primer lloc, jo he optat per farcir-los amb sirope de xocolata. Amb un descorazonador forado el cupcake i afegeixo el sirope. La combinació amb la vainilla ha quedat amb un gust deliciós.


Amb una boquilla 1A de Wilton decoro el cupcake donant una volta de fora cap a dins.


Finalment he espolvorejat per sobre amb una purpurina rosa que em va enamorar quan la vaig veure i no he parat fins trobar l'ocasió per utilitzar-la!





Espero que us agradi i que ho us animeu a probar-la!!! Segur, segur que quedareu bé!

NOTES:

(*) El colorant que he utilitzat és aquest.

La purpurina tan magnífica és aquesta.

CONVERSATION

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Subir