Cupcakes de Ferrero Rocher per a cap d'any




Estic escrivint aquest post ara, uns dies abans de la data escollida. Si arribaré a temps o no....vaja que si aquesta recepta de cupcakes de Ferrero Rocher està penjada amb temps suficient per a que la pugueu fer com a postre després del sopar de cap d'any, ho podem considerar tot un èxit!

I ja està, ja ha passat el 2014!! Ja? De veritat? Però si diria que fa dos dies que estàvem celebrant l'entrada del 14 en una casa rural?  Apa!!! A que no havíeu sentit mai aquesta frase? A que no? A que no? Si, si, ja ho sé sóc una innovadora!!

(silenci...silenci...silenci)

Bé, doncs ara que ja ha passa de llarg la meva anada d'olla, continuo.

En aquest post jo dubtava sobre què escriure. No sabia si escriure del passat 2014 i del que m'havia aportat o del que vull pel futur 2015.

Semblarà que dic una altre dels milions dels tòpics que circulen per les boques de molta gent i la veritat, és que tan de bo circulés per més encara. Tan de bo mooooolta gent pogués dir "doncs estic força contenta del 2014". 


Partim de la base que la vida és difícil, és complicadeta des d'un bon principi i això anant tot bé. Néixer ja deu ser difícil i traumàtic, aprendre a caminar fins que caus milions i milions de vegades, parvulari amb les seves normes, horaris i menjador, la pre adolescència quan comences a despertar, l'adolescència quan ja estàs tant despert que no t'agrades, no t'agrada la teva família i desitges desaparèixer per sempre més, dels 20 als 30 probablement apareixerà el teu primer gran amor i el teu primer gran desamor amb el dol més fort que et sembla que no podràs superar, a apartir dels 30 començaràs a perdre avis (si no els has perdut ja), a partir dels 40 veus com els teus pares també es fan grans i als 50 veus que ja tens mig segle i que ets tu qui s'està fent gran.


I tot això són fases normals, que s'han de passar i punt.

Doncs això, que si partim d'aquesta premissa em puc considerar afortunada del 2014. M'he casaaaat!!! Amb un noi, bé, amb el meu primer amor amb el que també vam passar un gran desamor que finalment va passar a se amor definitiu. I a més és un noi que no volia boda de cap de les maneres així que és satisfacció doble!

Ha estat un any amb molt bones notícies i molt grans, meves i dels que m'envolten! La meva cosina ha estat mami, el fills dels nostres milllors amics, Lukas m'ha dit "tia Neuzzzz" , a la meva mare se li ha frenat la malaltia...

Però també hi ha hagut moments dolents, un en especial que estic segura que superarem i un cop passi de llarg i el veiem desde la distància, començarà a ser més i més petit i deixarà de tenir aquesta importància, o això espero.


També ha estat l'any que la meva àvia comença a defallir. A l'àvia que m'ha criat o que m'ha malcriat amb tot l'amor del món li comencen a fallar les forces i és molt dolorós. Així intentem gaudir d'ella el màxim possible, intento que no se m'escapi detall d'ella, intento veure-la sovint, és una llepola addicta a la xocolata (ja sabeu d'on jo he sortit) així que li porto un trosset de cada post meu que engull amb deliri.

Però és que és així la vida no? Que si voldria que aquestes dues cosetes no haguéssin estat? Es clar, tan de bo...tan de bo però sé que no pot ser. I tot i així , em considero afortunada.

I lluitaré i lluitarem per a solucionar tots els problemes que poguem, lluitarem per superar els que no es puguin revertir i lluitarem per trobar un trosset o un instant de felicitat en forma de cafè amb les amigues, de petó a l'àvia, d'abraçada amb l'equip de volei, d'atacs de riure amb ma germana....



Bon any a tothom i espero que ho celebreu acompanyats o sols, fora de casa o a casa o que no ho celebreu però que feu el que feu, us generi un pessic de felicitat!!!!

HAPPY NEW YEEEEEEEEEAR!!!!!!!!!



CUPCAKES DE FERROR ROCHER

Per a uns 16 cupcakes

Ingredients

160 gr de farina

3 ous

220 gr de sucre

120 gr de mantega

1 cullera de postres de llevat

1/2 cullereta de bicarbonat

100 ml de sèrum de llet

20 ml de llet

10 ml d'extracte de vainilla

60 gr de cacau

16 ferrero rocher



Mètode:

Preescalfem el forn a 170º. Posem les càpsules al motlle metàl·lic per a cupcakes.

En un bol tamisem la farina, el cacau, el llevat, el bicarbonat i apartem.

Barregem la llet, el sèrum de llet i l'extracte de vainilla.

Al bol de la batedora, batem a velocitat mitja el sucre amb la mantega fins que la barreja es torni homogènia.

Afegim els ous un a un, batent després de cada incorporació fins que s'integrin. Disminuïm la velocitat i afegim després la meitat de la barreja de farina. Seguidament incorporem la barreja de llet i finalment l'altra meitat de la farina, fins que quedi una massa homogènia.

Posem un Ferrero a cada càpsula i després omplim amb la massa, no més de 2/3 de la seva capacitat. Posem al forn durant 25 minuts o fins que al punxar amb un escuradents, aquest surti net.

Traiem del forn i deixem refredar els cupcakes al motlle uns 10 minuts. Seguidament els posem a una reixeta per acabar de refredar-los.



CREMA DE MANTEGA DE XOCOLATA

Recepta d'Alma Obregon

Ingredients:

115 gr de mantega

425 gr de sucre glacé

85 gr de cacau en pols

105 ml de llet

 Tamissem el sucre glacé amb el cacau i els posem al bol de la batedora amb la mantega i la llet. Batim a velocitat baixa fins que s'integrin i després batem 5 minuts a velocitat alta fins que quedi una textura cremosa.
 

DECORACIÓ:
Decorem amb boquilla 1A de Wilton i un Ferrero Rocher.

CONVERSATION

6 comentarios:

  1. Un post precios com sempre, estic molt contenta d'haver viscut moltes experiences amb vosaltres durant el 2014. Una d'elles una boda realment preciosa...estic segura de que el 2015 serà el teu any el vostre any i estic molt pero que molt feliç de poder estar al vostre costat per veure-ho. Molts besets a la iaia xocolatera i a la super mami ( tota una mama per admirar)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I nosaltres encantats que els hagueu viscut al nostre costat!!! Ara a esperar que el 2015 sigui també bo!!
      Molts petonets!!

      Elimina
  2. Molt bon any, Neus, encantada de continuar compartint aquestes dolceses culinàries amb tu. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igualment Chus!! Amb amigues bloggeres com vosaltres tot és un plaer!
      Molts petonets y bon any!!

      Elimina
  3. Neus...absolutament d'acord amb la necessitat de seguir lluitant...única manera de viure i sobreviure!!! I, perquè no...a voltes en la lluita mateixa trobem el més encisador de l'existència...Petonarros i molt Bon Any!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quanta raó Mònica!! Em quedo amb la teva frase per recordar-la quan estigui passant un dels moments de lluita i trobar-li el seu punt encisador de l'existència!!!
      Moltes gràcies guapa!

      Elimina

Subir