Hola
a tooots! D'acord, en la recepta d'avui sí que haureu d'utilitzar una mica el
foc....que no el forn! Però que són 10 min de forn si ens espera una deliciosa
panna cotta que ens traurà els sentits?
No
sé si és la meravellosa estació de l'estiu que fa que em vinguin de gust menjar
coses fresquetes i si pot ser amb fruita. Tot i així, no us confieu perquè
d'aquí poc sí que posaré unes receptetes de forn però de moment dono una treva,
ja que la calor sembla que no ens la dóna.
Així
que a cavall entre la feina, la piscina i la platja se'm va ocórrer fer aquesta
panna cotta de mango, que està per llepar-se'n els dits. O més. Quan la vaig
fer per primera vegada recordo que Ferran quasi no en va fer ni cas.
Vaig
deixar els potets a la nevera i per la nit em diu:
-
Escolta demà tinc guàrdia...
(Quan
ell en té sovint s'aixeca just de temps i no esmorza fins que arriba a la
feina).
- Em
puc emportar això?
- És
clar -li vaig contestar. Li vaig dir unes quantes vegades que "això"
era panna cotta però quan la teva dona es passa les estones lliures a la cuina,
ja perds el compte del que està fent.
L'endemà
rebo un watts:
-
Neus, què és això? Està boníssim!
No
és genial? Quan ja pensava que Ferran ja no es podria sorprendre, ja que cada
setmana menja algun que altre dolç...voilà!
Així
que us puc assegura que aquesta panna cotta, complirà totes les vostres
espectatives!
PANNA
COTTA DE MANGO
Ingredients
per a la Panna Cotta:
200
ml de nata de muntar (35%mg)
100
ml de llet sencera
2
làmines de gelatina
20
gr de sucre
1 cullereta
d'extracte de vainilla
Ingredients
per al coulis de mango:
250
gr de puré de mango
4
cullerades de sucre
1
cullereta de suc de llimona
3
llavors de cardamomo
PROCEDIMENT:
Per
al coulis...
Tallem el mango a trossos. A poder ser el mango ha d'estar madur.
Tallem el mango a trossos. A poder ser el mango ha d'estar madur.
Ho
triturem fins que quedi totalment puré.
En
una olla hi afegim el puré, el sucre
El
cardamom i escalfem a foc lent durant dos minuts.
Retirem
del foc i hi afegim el suc de llimona.
Posem
el coulis i omplim els pots que tinguem preparats. La quantitat que hi vulgueu
posar va a gustos. I deixem reposar a la nevera per a que agafi consistència.
Per
a la Panna cotta...
En
un bol amb aigua freda posem les dues làmines de gelatina i deixem reposar.
En
una olla posem la nata i la llet i escalfem uns 10 minuts. No ha d'arribar al
punt d'ebullició.
Passats
aquests retirem del foc hi afegim el sucre i remenem fins que s'integri.
Afegim
l'extracte de vainilla.
I
finalment escurrim bé les làmines de gelatina i les posem a l'olla amb la llet.
Remenem fins que estigui totalment integrat.
Omplim
els pots que teníem amb el coulis i deixem reposar a la nevera un mínim de
quatre hores.
I
només queda...menjar-s'ho!!! O feu com va fer Ferran i els seus companys de
feina que...ho van devorar!!
Quina cosa més bona...i quin vestit més preciós q portes a les fotos...en la meva opinió...a en Ferran li queden infinitat d'ocasions de sorprende's amb les teves genials invencions rebosteres!!! Petons!!!
ResponEliminaJajaja! El pobre l'altre dia em deia que li estava sortint panxeta....jajjaja
EliminaGràcies per lo del vestit! Nou descobriment a una botiga de Barcelona.
Molts petonets per la teva grandíssima familia guapa!!