Café Magic Line en Sant Joan de Déu. Bundt cake de plátanoDoncs si, jo publico receptes de cors dues setmanes abans de Sant Valenti, però no em demaneu que ho faci avui.
No ha estat mai un dia que hagi celebrat, però no em molesta que els altres ho facin. Aquest any però, em dona la lleugera sensació que s'ha multiplicat l'efecte cupido de tal manera, que si veig un cor més....moro! A tot arreu, fins i tot al gimnàs, han penjat cors per les parets, amb cartells que inclouen paraules com "mitja taronja" .
No molesta però....quin avorriment!
Així que aquest post jo el dedico a una altra cosa molt més important i ho faig amb un pastís de plàtan , de la gran Linda Lomelino, que està per treure els sentits!Pues si, yo publico recetas de corazones dos semanas antes de Sant Valentin, pero no me pedáis que lo haga hoy.

No ha sido nunca un día que haya celebrado, pero no me molesta que los otros lo hagan. Este año pero, me da la ligera sensación que se ha multiplicado el efecto cupido de tal forma, que si veo un corazón más....muero! En todas partes, incluso en el gimnasio, han colgado corazones por las paredes, con carteles que incluyen palabras como "media naranja" .
No molesta pero....qué aburrimiento!
Así que este post yo lo dedico a otra cosa mucho más importante y lo hago con un pastel de plátano , de la gran Linda Lomelino, que está para quitar los sentidos!
Fa unes setmanes l'Hospital Sant Joan de Déu, es va posar en contacte amb mi. Em van demanar si volia col·laborar en una iniciativa i quasi sense acabar de llegir de què es tractava, no vaig dubtar gens en participar-hi.
Es tracta d'un Cafè Magic Line. Va de que qui vulgui, pot orgainitzar un cafè al seu barri per recaudar diners. En el cas que vulgueu, se us enviarà una caixa amb el material (en el que col·laboro amb unes receptes del meu llibre Cupcakes) i l'únic que heu de fer, és posar-vos a fer cafè com bojos per recaudar el màxim que pugueu!
Què us sembla? Si cliqueu al banner que teniu al costat, us portarà directament a la pàgina on hi ha un video molt explicatiu.

Hace unas semanas el Hospital San Joan de Déu, se puso en contacto conmigo. Me pidieron si quería colaborar en una iniciativa y casi sin acabar de leer de que se trataba, no dudé nada al participar.
Se trata de un Café Magic Line. Va de que quien quiera, puede organizar un café en su barrio para recaudar dinero. En el supuesto de que queráis, se os enviará una caja con el material (en el que colaboro con unas recetas de mi libro Cupcakes) y lo único que tenéis que hacer, es poneros a hacer café como locos por recaudar lo máximo que podáis!
Qué os parece? Si clicáis el banner que tenéis al lado, os llevará directamente a la página donde hay un video muy explicativo.
Si alguna cosa he après aquests últims mesos de la meva vida, és que a vegades et trobes en les situacions que menys esperaves. Mires les coses de lluny, sense pensar que potser un dia tu t'hi trobes. I quan passa, et canvia la perspectiva que en tenies i entens el dolor que suposa. Quan vaig fer el taller a Sant Joan de Déu, no només vaig entendre que tots som vulnerables, sinó que aquelles criatures i aquells pares, són forts, molt forts. I que s'ho mereixen absolutament tot!
Així que espero que us animeu moltíssim i si de pas voleu fer aquest deliciós pastís de plàtan, el podeu vendre a porcions i més que recaudarem!!
Si algo he aprendido estos últimos meses de mi vida, es que a veces te encuentras en las situaciones que menos esperabas. Miras las cosas de lejos, sin pensar que quizás un día tú te encuentras. Y cuando pasa, te cambia la perspectiva que tenías y entiendes el dolor que supone. Cuando hice el taller a San Joan de Déu, no sólo entendí que todos somos vulnerables, sino que aquellas criaturas y aquellos padres, son fuertes, muy fuertes. Y que se lo merecen absolutamente todo!

Así que espero que os animéis muchísimo y si de paso queréis hacer este delicioso pastel de plátano, lo podéis vender a porciones y más que recaudaremos!!
Ah! I feliç dia de Sant Valentí!

Ah! Y feliz día de San Valentín! 


BUNDTCAKE DE PLÀTAN
Ingredients
420gr de farina
2 cullerades de bicarbonat
1/2 cullereta de sal
225gr de mantega a temperatura ambient
430gr de sucre
2 ous
250ml de nata per muntar (35% mg)
4 plàtans ( 600 gr)


Mètode:
Preescalfa el forn a 175ºC. Posem spray antiadherent al motlle de corona.
En un bol tamissem la farina, el bicarbonat i la sal i apartem.
Al bol de la batedora, batem la mantega i el sucre fins que quedi una massa homogènia i blanquinosa. Afegim els ous un a un.
Afegim la barreja de farina i la nata. Aixafem el platans, els afegim i batem fins que quedi una massa homogènia i llisa.
Ho posem a dintre el motlle i quan estigui ple piquem suament contra la taula per a que no quedin bombolles d'aire.
Fornegem uns 70 minuts o fins que surti net un escuradents.
Si veiem que se'ns està torrant massa la superfície, ho podem cobrir de paper de plata.
Traiem del forn i deixem refredar en una reixeta una estona, abans de desmotllar.


BUNDTCAKE DE PLÁTANO

Ingredientes 

20gr de harina
2 cucharadas de bicarbonato
1/2 cucharilla de sal
225gr de mantequilla a temperatura ambiente
430gr de azúcar
2 huevos
250ml de nata para montar (35% mg)
4 plátanos ( 600 gr)

Método: Precalienta el horno a 175ºC. Ponemos spray antiadherente en el molde de corona.
En un bol tamizamos la harina, el bicarbonato y la sal y apartamos.
En el bol de la batidora, batimos la mantequilla y el azúcar hasta que quede una masa homogénea y blanquecina. Añadimos los huevos uno a uno.
Añadimos la mezcla de harina y la nata. Aplastamos los platanos, los añadimos y batimos hasta que quede una masa homogénea y lisa.
Lo ponemos adentro el molde y cuando esté lleno lo golpeamos suavemente contra la mesa para que no queden burbujas de aire.
Hornemos unos 70 minutos o hasta que salga limpio un palillo.
Si vemos que se nos está tostando demasiado la superficie, lo podemos cubrir de papel de plata.
Sacamos del horno y dejamos enfriar en una rejilla un rato, antes de desmotllar.

CONVERSATION

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Subir