El meu llibre "Cupcakes"



 I  per fi! Per fi  puc escriure aquest post! No sabeu el temps que porto desitjant escriure'l i ara...ara tampoc sé molt bé el que dir.

Fa més d'un any que entrava per la porta de Cossetània, per reunir-me amb l'editor per intentar-lo convèncer de la idea que portava de llibre.

Tot va sorgir unes setmanes abans quan passejava els gossos, acompanyada d'en Ferran. Sempre m'ha semblat que, quan aquests es porten bé, les passejades em resulten inspiradores.

- Hi ha algún llibre de cupcakes en català?

Em referia a llibres de tendència anglosaxona, de receptes de vinculació anglosaxona en aquest idioma. Sóc una gran compradora de llibres de rebosteria i no m'havia semblat que n'hi hagués cap. I si hi havia algún...i què? Jo proposaria la meva idea.

Ni Ferran ni jo pensàvem en aquell moment, que un any després tindriem el llibre a les nostres mans i menys amb els dos idiomes, tan en català com en castellà. El meu llibre "Cupcakes".

Ha estat dur, combinant la feina, cuinant a deshores, de matinada i resant que l'endemà fes sol i una llum ben bonica per poder fer les fotografies al migdia, quasi sense tenir temps per dinar.

Ha estat dur provar receptes que no han sortit i haver-les de repetir. Ha estat dur no poder quedar-me a fer la cerveseta post partit amb l'equip de voleibol, ha estat dur quan Coulant s'ha menjat els cupcakes per la foto en un descuit meu.

Però ha estat gratificant, és la millor experiència, i és un orgull.

A més, tinc l'alegria de dir que la gran Tana Collados m'ha escrit el pròleg, un honor que encara no acabo de creure'm!

La meva idea del llibre és que aquest fos ben clar i didàctic. Serveix igual per gent que acaba de començar com per la que ja té experiència. Hi ha les màximes fotografies possibles per fer els tutorials, el més esclaridors possibles.

 El llibre es divideix en diferents apartats que us explico a continuació.



1. Coses a tenir en compte abans de començar:

Hi explico tot tipus de consells, aquells que a mi em van costar molts intents de trobar, els utensilis bàsics, els ingredients bàsics i un tutorial de com es fa un cupcake pas a pas.





2. Toppings:

Un resum de tots els tipus de toppings, de xocolata, meringue...




3. Cupcakes:

Delicoses receptes que us en llepareu els dits! 50 magnífiques receptes de les més clàssiques a les més originals.




4. Tutorials:

 Cansada de mirar cupcakes en llibres i que quan els volia fer resulta que no em quedaven tan bonics. I perquè? Doncs perquè enlloc posaven com fer la decoració, de manera que quan comences no saps per on començar a buscar. Així que aquí us detallo els tutorials de les decoracions!




Un somni fet realitat en forma de llibre que demà surt a la venta!!! El dia 2 de Març ja el podeu comprar i el teniu disponible en català i castellà! 



Només espero que us agradi el llibre, ho desitjo amb totes les meves forces.

I recordeu, espero que us passi com a mi que des de que regalo dolços, la vida em va molt millor!

CONVERSATION

4 comentarios:

  1. Moltes felicitats per fer realitat aquest somni!!! ja estic impacient per veure el llibre i llegir les receptes, segur que són totes delicioses.
    Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Carme!!! Espero que t'agaradi molt molt guapa!
      Molts petonets!

      Elimina
  2. Enhorabona!!! Sembla molt xulo, així que haurem de buscar-lo!! Un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva!! Desitjo que t'agradi moltíssim! Moltes gràcies guapa!

      Elimina

Subir