De trasllats, de lectors i alguna petició



Caixes per tota la casa, mobles a mig muntar, coses que perden per sempre...Ara resulta que no tinc el bikini i he d’obrir tres caixes per trobar-lo...



-          On dec tenir aquell cinturó? – és igual, ni el busco.



Per que al final hauré passat l’estiu amb dos pantalons i un vestit per que el trasllat no arriba. Sempre ha d’arribar però sempre es fa derrogar i aquesta situació és, simplement, desesperant!




I de cuinar? Que us he de dir, doncs la veritat és que no tinc massa temps. De fet, sembla mentida com el desordre caòtic de casa m’influeix tant negativament en la meva “no-creativitat”. Sembla com si se’m barrejesin les idees i fos incapaç de pensar en una bona recepta, un bon decorat i una bona fotografia.

Al meu cap, només hi regna el caos més absolut que es barreja amb una calor asfixiant, falta de llocs d’aparcament i moolta feina. Disculpeu-me doncs si no escric, si no cuino, si no fotografio, si no comento...



Coulant, sense ell voler-ho, empitjora una mica més les coses. Si deixem alguna caixa de cartró pel mig la pot esmicolar en el temps que tu vas i tornes de l’altra habitació. Sense contrar que aquesta caixa no estigui plena de...per exemple...sabates? Oblidate’n d’elles si les agafa!



A hores d’ara ja havia d’estar tot acabat, de fet haviem d’estar instal·lats al gener, després al Març i després al Juny. Estem a finals de Juliol i tant Ferran com jo no ho tenim gens clar.


Ara em trobo amb l’armari ple de roba d’hivern i la d’estiu, tota en caixes al garatge de l’altra casa. Allí, mort de fastigs.

Recordo com si fos ahir, quan mentre encaixava la roba d’estiu li deia a Ferran:

-          T’imagines que a l’estiu encara no s’acaba tot?



Ell va mig somriure. Ara quasi plorem de pensar seriosament en recuperar aquelles caixes i tornar-les a casa. La lògica diu que encaixem la roba d’hivern però...i si? Aix...no no ho dic que encara es complirà.



He après que més que l’agobiament d’un trasllat, el que esgota és la incertesa d’aquest.



I si a tot això li sumes una nova complicació que es diu: MOBLES IKEA, doncs ja hi som tots!

Per primera vegada he montat una cadira!!! Si, si i només vaig trigar dues hores! Si tenim en compte que n’he de muntar sis, la taula, el llit i l’armari i calculem el temps aproximat, no tindrem mobles fins Nadal.





Us demano disculpes per la meva desaparició, creieu-me que a mi em fa mooolt mal també. Tincs tantes coses per explicar, tants posts guardats en carpetes, tantes idees culinàries, tants projectes que encara no us puc explicar...que se’m farà igual de llarga l’espera que el trasllat!



Jo, de veritat que ho seguiré intentant  però només peticions  com la de l’Isabel m’impulsen a tornar a posar-me a la cuina i fer algun cupcake! L’isabel em va escriure per si li podia enviar una recepta de cupcakes d’Oreo per la fira del seu poble. Doncs bé, Isabel, aquesta és la meva proposta, és la recepta que més m’agrada. El pa de pessic de xocolata està requetebó i combinat amb els cruixents d’Oreo ja és una pasada. A més, el buttercream és força dens de manera que no hi ha tant de perill que es derrumbi amb la calor. Tot i així, posa algun tendall per a que no et toqui el sol directament als cupcakes.




Espero que et serveixi el pas a pas i que hagi estat esclaridor.



Molts petonets!



CUPCAKES D’OREO

Per a 8 cupcakes.



PA DE PESSIC:



Ingredients:

100 gr de farina normal

20 gr de cacau en pols

1 i ½ culleradeta de llevat en pols

140 gr de sucre

1 ou

40 gr de mantega

100 ml de llet

Unes 5 Oreos trossejades



Mètode:

Preescalfem el forn a 180º. Preparem les càpsules.



En un bol a part tamisem la farina, el cacau i el llevat i reservem.

Al bol de la batedora afegim el sucre amb la mantega i batem uns minuts fins que blanquegi i quedi una barreja uniforme.


Afegim l’ou i l’extracte de vainilla i seguim batent fins que estigui integrat.





Afegim alternadament la barreja de  la farina i el cacau amb la llet, acabant sempre amb el cacau. És a dir: cacau-llet-cacau. Barregem fins que quedi una barreja uniforme.





Omplim les càpsules dels cupcakes, no més de 1/3. Posem tres trossos d'Oreo a cada cupcake. Fornegem durant 18-20 min o fins que surti un escuradents net.



Deixem reposar uns minuts al motlle i després posem a refredar a sobre d’una reixeta.





BUTTERCREAM  D’OREO:



Ingredients:

85 gr de mantega

175 gr de sucre glass o icing sugar

½ culleradeta d’extracte de vainilla

4 Oreos



Mètode:

Triturem les Oreos.Si no teniu màquina com jo, ho podeu fer tranquil·lament amb un morter.




Posem la mantega i el sucre i batem 1 minut a velocitat baixa i uns 5 minuts a velocitat mitja-alta.

Afegim l’extracte de vainilla i les Oreos triturades i batem uns minuts fins que s’integrin.

Decorem amb la boquilla que més ens agradi, en aquest cas és una rodona, i hi posem mig oreo de decoració.






CONVERSATION

6 comentarios:

  1. Són un dels meus preferits! I tingués mooolta paciència! Només per animar-te et diré que nosaltres ens vam traslladar de casa a distància (des d'Etiòpia), i amb la inestimable ajuda de la meva germana, que es va carregar tota la feina en directe...vaig tardar mesos a trobar les coses!!! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhh! Quin solet de germana! Jo que només em trasllado de zona...no em vull ni imaginar el que deu ser!

      El nostre problema és que per temes de permisos portem un munt de mesos encallats amb les coses a la meitat!

      Gràcies pels ànims guapa!

      Elimina
  2. Aquests cupcakes fan mooooolt bona pinta!! i sobre el tema del trasllat... no queda més que ficar-hi paciència, ànims i espero que ben aviat ens puguis informar que ja estàs "traslladada" i "moblada" ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva! Doncs això espero, que aviat ho pugui dir!

      Molts petonets guapa!

      Elimina
  3. MMMMMMM quina pinta!!!!!!!
    Pensava que la crema d'aquests cupcakes es feia amb formatge..... però ja veig que deu variar segons la cuinera, no??? Ho probaré amb mantega, que al meu nen li agrada més.
    Gràcies!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina! Si, quasi totes les receptes eren amb crema de formatge però donat que l'Isabel ho volia per una fira aquesta setmana, em va fer por que amb la calor passessin dues coses:
      - que es desafaci tot el frosting.
      - que pugui causar alguna que altra gastroenteritis.

      Tot i així per privat li vaig dir que hi havia altres tipus de receptes.

      Molts petonets guapíssima!!!!!!!!!!

      Elimina

Subir