Somnis virtuals complerts...i sinó, mireu!



Sovint mirava altre blogs i els envejava tant!!! Veia coses que tenien, petits detallets d'aquells que marquen la diferència i que m'encantaven. Si pogués tenir aquestes pestanyes al meu blog...si pogués tenir aquests apartats...em repetia desde fa dos anys.

I ara puc dir que per fi! Per fi puc donar una bona noticia, després de treballar i treballar durant unes setmanes! Bé, la dssenyadora concretament.

Alguns seguidors, com la fantàstica Mònica Tarradellas,  ja se n'han adonat i és que Lo Cupcake, té nova imatge! Em va encantar el seu comentari, bé de fet, tots m'encanten però aquest especialment donat que el tema era molt important per a mi. Va dir quelcom:

"Per cert...el nou look d'aquest espai em sembla encisador!!! És ben bé d'acord amb la imatge mental que tinc de tu i la teva manera de fer!!! Moltes felicitats!" . Crec que ella no va ser conscient en cap moment del feliç que m'arriben a fer aquestes paraules. La Mònica val molt bloggeres! Com a blogger, com a cuinera i sobretot com a persona!

I segueixo que ja me'n vaig per les rames!

Doncs us explico tots els meus petits somnis englobats dintre aquest món virtual.

1er SOMNI:  EL TÍTOL

El d'abans m'encantava, l'havia fet la meva germaneta per a començar, però donat que el blog, finalment no és un capritx d'un mes (com alguns pronosticaven que seria...ejem, ejem) en vaig voler un de disseny. Aquest no està fet només per mi, qualsevol el pot comprar però ja veureu que un personalitzat és impagable, almenys per a  mi. Aquest estava prou bé de preu, almenys assequible i a sobre, em vaig enamorar a l'instant! Què més vull?

2on SOMNI: ABOUT ME

No és una passada, la fotografia de l'about me que hi ha al costat? La fotografia ja sabeu que és feta per la meva supergermaneta però em refereixo al fet d'aparèixer al costat, així com a professional!




3er SOMNI: LINK WITHIN

Quan tu acabes de llegir un post meu, a partir d'ara sortirà l'enllaç de tres receptes més que et poden interessar. és que m'encanta!




4t SOMNI I EL MILLOR: RECEPTARI

Això sí que és una passada!!! Quan piques a la pestanya de Receptari/ Recetario surt un index. En aquest he classificat les receptes en:

cupcakes

dolços

pastissos

tutorials

(tot això en els dos idiomes). Però el punt màxim de plaer ve quan piques i.....surten totes les receptes classificadetes i amb la seva fotografia a sobre!!!! Com els tants i tants blogs que visito i que envejava!!! I ara....ara ho tinc jo!!!


 
Poc a poc es van complint petits somnis que em fan sentir genial.

Doncs res, que tot està escollit amb molt d'amor i amb ganes de millorar el blog. Només espero que us agradi tant com a mi i que, com ja dic al subtitol, la felicitat sempre fou dolça!








CONVERSATION

10 comentarios:

  1. Doncs en primer lloc felicitar-te per la teva nova imatge i disculpar-me per no haver sabut captar de seguida la brillantor, dolçor i armonia del que representa. Ptons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nuria!!! Disculpar-te de res!!! Si jo pensava que ningú se n'adonaria.....me n'alegro que t'hagia agradat guapa!
      Molts petonets

      Elimina
  2. Neus...quina il·lusió aquest post...m'has fet pujar els colors!!! Tots aquests somnis fets realitat en el teu bloc, el fan encara més especial en forma i en contingut! M'agraden tots, però, si hagués de triar, em quedo amb un de caire estètic: la teva foto lateral, elegant, dolça i serena!!! Petonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només he dit la veritat guapa i els que et coneixen segur que no s'han sorprès de les paraules!
      Doncs la foto, toooota mèrit de la meva supermegarmaneta que és una crack de la fotografia!
      Molts petonets guapíssima!

      Elimina
  3. És que m'encanta Neus! T'ha quedat preciós i estic totalment d'acord amb el que et va dir la Mònica, aquesta imatge casa perfectament amb la idea de persona que em faig de tu, des de que entro aquest blog i et començo a llegir fins que surto. És molt càlid, romàntic, molt cuidat... és preciós!

    Jo fa poquet que també em vaig tirar de cap a fer un canvi radical a la imatge del blog, com tu en tenia moltes i moltes ganes i tenia en ment el meu model ideal. La satisfacció de tenir el blog totalment al teu estil, et fa sentir encara més com a casa, veritat?

    Enhorabona pel canvi bonica! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristinaaaa!!! No havia vist la teva nova imatge i és espectacular!!! M'encanta!!! El disseny és encisador, càlid i diferent! I l'originalitat de tenir tot l'index a sota....és magnífic Cristina! Enhorabona guapa!

      Elimina
  4. Felicitats Neus per aquesta nova imatge!!! Es un bloc seré, romàntic i seriós, això sí fet amb il·lusió i molt d'amor.
    Que tinguis moltes entrades en aquesta nova etapa que comences!!!
    Petons i molta sort.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapa! Jo ho comparo a la meva cuina, quan més t'agrada més a gust cuines. Amb el blog pasa igual....em volia sentir més a gust!!

      Moltes gràcies guapa! Petonets!

      Elimina
  5. T'ha quedat un blog fantàstic!!! Enhorabona!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Francesc, per entrar i per comentar!
      Molts petonets!

      Elimina

Subir