Encara que sembli estrany...Indasec i una pavlova de fruits del bosc per NO oblidar






Avui volia fer una petita reflexió. No sé si pensareu el mateix que jo, però almenys vull expressar el meu malestar televisiu.

Sovint es parla de la televisió "basura", del Sálvame, Gran Hermano, Adan y Eva que cada cop s'estan extenent més per la parrilla televisiva, com si fos una  plaga. De fet, és com si Mediaset en fos una.

Així doncs, hi ha queixes continues sobre el tema i tal. L'altre migdia estava mig grogui mirant la televisió; sovint quan ho faig és per agafar el son, les poques hores que estic per casa.

I allí estava jo, davant de la caixa tonta mirant anuncis, un darrera i l'altre mentre les parpelles cada vegada anaven més lentes i estaven més estones baixades. Fins que de cop, es van quedar obertes del tot. Obertes, no per la falta de son, sinó per l'estupefacció que em provocava el veure i escoltar el que estaven fent a la tele.



Situem-nos: anunci de Indasec Pant. Resulta que surt una senyora asseguda a la terrasa d'un bar i un guaperas al darrera. Al moment apareix una altra senyora, que a simple vista sembla més jove que la que està asseguda. Aquesta última, tota prima ella,  camina amb un pas exagerat i amb una cara de mil dimonis per davant del guaperas, que si el que vol és passar desapercebuda a la terrassa d'un bar pleneta de gent està fent tot el contrari.

Porta uns pantalons blancs i a l'instant me n'adono que a la zona púbica i té un "paquet" semblant al d'un senyor i es planta de peu davant la taula de l'altra senyora, que se suposa és la seva amiga. Ni tan sols s'asseu i l'altra li diu:

- Hija te pasa algo?
Al que ella conesta:

- Pues que creo que se me nota!



I ho diu mentre teu "paquete" i s'assenyala amb els mans aquella zona. Que és per dir-li:

i si no se't notava ara ja si, maca!

Bé, doncs suposem que la senyora del panyal marcat als pantalons blancs i ajustats està angoixada enmig d'una terrassa i sense asseure's es queixa del seu malestar al que se suposa que és la seva amiga.

- Pues si, se te nota.  - li contesta l'altra!

A veure.... però quina mala llet! Això, jo li contestaré a una amiga o germana abans de sortir de casa, quan encara no ha passejat el paquetorro per mitja ciutat,  però si estic en aquesta situació el primer que li diria és que s'assentés. I després amb molta delicadesa li diria que si que es marca una mica però que ja mirarem de trobar alguna solució. 



Però no et té prou amb la crueltat verbal que va i li treu un catxo paquet de compreses i el planta a sobre la taula.

És com dir-li a tota la terrassa i el guaperas del darrera:

- Si, mi amiga és o puede parecer más joven que yo, pero tiene perdidas...

Mala llet que té la dona! Però és alucinant perquè si et fixes bé en el paquet de la taula és el "plus" d'aquell que té un munt de gotetes d'absorció. Menuda mala llet la dels publicistes! Haguéssin pogut posar el paquet d'una goteta d'absorció.

És "recochineo" home, només li falta girar-se i dir-li altra vegada al guaperas:

- Y se le escapa mucho...



Me l'imagino amb un mig somriure, mentre pensa que ara que ja ha humiliat ben bé a la seva amiga, és hora de marxar.

Però el pitjor encara està per arribar. Perquè mentre les amigues marxen, una més contenta que l'altra evidentment, s'apropa el guaperas (que podria ser el seu fill) per darrera i li diu a la de la mala llet:

- Me encantas, te he hecho un retrato.

Com? A veure senyors...no teníeu una millor forma d'acabar l'anunci? Però qui cony l'ha fet?  A veure els títols de publicistes!



Això no s'ho creu ningú i si algú ho fa, té un problema serio. El que m'estranya és que la del paquet encara estigui per allí. Si fos jo li hauria tirat les compreses pel cap a la meva amiga i no em torna a veure el pel.

Doncs no t'ho perdis que la prepotent li agafa el retrat al guaperas, així sense dir gràcies ni res de res, por que yo lo valgo! I mentre el mira de reüll amb una prepotència innata i camina qual model de Victoria Secrets, li diu a la pobra amiga:

- Yo no lo noto, ellos tampoco.



Eh??? Però seràs prepotent? I l'amiga al costat amb un somriure d'aquells forçats que no sap on posaer-se i que si no s'acabés l'anunci en aquest instant, veuríem que li fa la trabanqueta.

Així que després de desvetllar-me amb aquest espectacle televisiu decideixo aixecar-me i començar a cuinar quelcom dolç, que m'alegra la vida i el dia. I faig una exquisida Pavlova que està per xupar-se els dits i mentre bato les clares penso que els de Indasec han aconseguit el que segurament volien: que l'anunci ens quedés marcat a la retina i la memòria durant uns dies. I penso....però quina mala llet!

PAVLOVA DE FRUITS DEL BOSC

Per a una pavlova de 20 cm

Ingredients per a la merenga:
5 clares d'ous

280 gr de sucre

1 cullerada sopera de Maicena

1 cullereta petita de vinagre blanc



Ingredients per a la crema:

500 ml de nata de muntar

2 cullerades de sucre glacé



Ingredients del coulis de fruits del bosc:

300 gr de fruits del bosc (jo compro una bossa que ja en van 300 gr de congelats perquè on visc no en puc comprar de frescos)

100 gr de sucre

50 ml d'aigua

Fruits del bosc per decorar



PROCEDIMENT:

En primer lloc batem les clares a velocitat 4-6 d ela Kitchen Aid. Si no la tenim, ho fem  a velocitat mitja-alta d'una altra batedora.

Mentre, barregem el sucre amb la maicena fins que quedi tot ben integrat.

Quan comencin a fer una espumeta per la superfície hi afegim 1/3 de sucre i batem durant 3 minusts. Passats aquests afegim 1/3 més i batem 3 minuts més.

Finalment afegim la resta del sucre i batem fins que agafi una consistència cremosa, formant picos blandos.

En aquest moment afegim el vinagre i seguim batent fins que obtinguem una merenga brillant i consistent.

En un paper de forn dibuixem el perímetre d'un motlle de 18 cm. Aquest pas és opcional però per a gent que com jo tingueu problemes per fer una circumferència, va bé de guia.

Posem la merenga i anem fent la forma que vulguem. A mi m'agrada aquesta en forma de globus però podeu fer la típica com "despentinada".




Posem a fornejar a 120ºC durant 1 hora.

Passada l'hora, deixeu reposar uns 25 minuts a dintre el forn.



Mentre es forneja la merenga fem el coulis de fruits del bosc. En una olla posem els fruits (si són congelats no cal que els descongeleu, els poseu directament), els sucre i l'aigua i coem a foc mitjà fins que agafi la textura de sirop.

Un cop fet, triturem els fruits al minipimer. Podeu colar el coulis però a mi m'agrada trobar trossos de fruits. Això va a gustos.

Ho deixeu reposar a la nevera, que agafi consistència.



Un cop la merenga està freda, comencem a fer el farcit. Per a això, hem posat un bol metàl·lic a la nevera 15 minuts abans i la nata també ha d'estar ben freda. Posem dues cullerades de sucre glacé i comencem a batre fins a muntar-la.

OJO! Heu d'estar molt atens perquè si ens passem de batre la nata, es talla i l'hem de tirar.

OJO! Jo he posat només dues cullerades de sucre glacé perquè penso que tot es prou dolç, però això va a gustos.



MUTATGE:

Posem amb molt de compte la nata a sobre la merenga. Després afegim el sirop i els fruits del bosc.

CONVERSATION

2 comentarios:

  1. Noia...està clar q la publicitat pot arribar a provocar insomni!!! Ara q...si el temps q no dorms l'aprofites x per aq brutalitats dolces..benvingut sigui!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajjajaj! Això pensen al meu voltant! Donvs visca els anuncis casposos!!!!
      Molts petonets guapa!

      Elimina

Subir