Què compro per fer un layer cake { Qué compro para hacer un layer cake }

Si res no falla, aquest cap de setmana us penjaré l'entrada d'un layer cake. Però he pensat que abans, estaria bé comentar-vos què és estrictament necessari a l'hora de fer-ne un.

Si nada falla, este fin de semana os colgaré la entrada de un layer cake. Pero he pensado que antes, estaría bien comentaros qué es estrictamente necesario a la hora de hacer uno.



Doncs comencem amb els ESTRIS BÀSICS PER FER UN LAYER CAKE:
CAKE STAND GIRATORI:

  • És a dir, un cake stand ( plat per posar el pastís) que tingui un sistema per anar donant voltes al pastís mentre col·loquem i allisem la capa de buttercream per sobre.
  • Es pot fer sense un d'aquests (el meu primer pastís el vaig fer sense) però no ho recomano per que els resultats mai són tant satisfactoris.  
  • El que passa és que en el moment que me l'havia de comprar no em podia gastar els calers i els pocs que tenia els volia destinar a comprar altres cosetes. I llavors veig a Sweetapolita utilitzant un stand giratori fet per ella!
  • Només fan falta dues fustes i a Ferran, que amb el seu ingeni em va dissenyar aquest superestand giratori que va la mar de bé! Tant que no me n'he comprat cap! A més puc separar les dues peces i posar el pastis a la nevera tranquil·lament.
  • És important que a l'hora d'utilitzar-lo hi posem paper de forn a sobre i llestos!


Pues empezamos con los ENSERES BÁSICOS PARA HACER UN LAYER CAKE:

CAKE STAND GIRATORIO:


  • Es decir, un cake stand ( plato para poner el pastel) que tenga un sistema para ir dando vueltas al pastel mientras colocamos y alisamos la capa de buttercream por sobre.
  • Se puede hacer sin uno de éstos (mi primer pastel lo hice sin) pero no lo recomiendo por que los resultados nunca son tant satisfactorios.
  • Lo que pasa es que en el momento que me lo tenía que comprar no me podía gastar dinero y lo poco que tenía lo quería destinar a comprar otras cositas. Y entonces veo a Sweetapolita utilizando un stand giratorio hecho por ella!
  • Sólo hacen falta dos maderas y a Ferran, que con su ingenio me diseñó este superestand giratorio que va la mar de bien! Tanto que no me he comprado ninguno! Además puedo separar las dos piezas y poner el pastel en la nevera tranquilamente.
  • Es importante que a la hora de utilizarlo pongamos papel de horno encima y listos!






ESPÀTULA:

  • És bàsica, sense ella no podem fer res. Serveix per anar allisant el buttercream del pastís. Recomano que sigui metàl·lica. 
  • En una ocasió vaig comprar-la d'aquest material (que no sé com es diu) i mai, mai, mai, deixa el buttercream del tot llis.

ESPÁTULA:
  • Es básica, sin ella no podemos hacer nada. Sirve para ir alisando el buttercream del pastel. Recomiendo que sea metálica. 
  • En una ocasión la compré de este material (que no se como se llama) y nunca, nunca, nunca, deja el buttercream del todo liso.






BOL AIGUA TÈBIA:
  • Un bol on hi càpiga l'espàtula, per que l'haurem d'anar remullant per a que poder allisar bé les capes. Normalment jo utilitzo el bol amb el que trituro les coses amb la minipimer. 


BOL AGUA TIBIA:

  • Un bol donde quepa la espátula, por que lo tendremos que ir remojando para que poder alisar bien las capas. Normalmente yo utilizo el bol con el que trituro las cosas con la minipimer. 



MOTLLES:

  • Jo he utilitzat 3 motlles de 15 cm. Tenen la base desmotllable i van super super bé!!!!
  • A veure, quan vaig començar tenia un sol motlle, normal, sense la base desmotllable, i havia de fornejar un pis, deixar-lo refredar, desmotllar el pa de pessic, rentar el motlle i fer el segon pis. Sí, es pot fer i de fet, si comenceu és millor no fer la inversió de primeres.
  • Però quan veig tenir una mica de dinerets vaig invertir en quatre fantàstics motlles i la meva vida i el temps lliure van canviar força (és això el que vaig preferir enlloc del stand giratori).


MOLDES:
  • Yo he utilizado 3 moldes de 15 cm. Tienen la base desmoldable y van super super bien!!!!
  • A ver, cuando empecé tenía un solo molde, normal, sin la base desmoldable, y tenía que hornear un piso, dejarlo enfriar, desmoldar el bizcocho, lavar el molde y hacer el segundo piso. Sí, se puede hacer y de hecho, si empezáis es mejor no hacer la inversión de rimeras.
  • Pero cuando vi que tenía un poquito de dinero invertí en cuatro fantásticos moldes y mi vida y el tiempo libre cambiaron bastante (es esto lo que preferí en lugar del stand giratorio).






SPRAY DESMOLDANTE:

  • Con que untéis el molde con mantequilla y después lo espolvoreéis con harina, es suficiente. Pero reconozco que es lo que más odio de hacer un pastel. Cuando descubrí este spray no me lo pensé y la verdad es que el bizcocho no se pega nunca y sale más perfecto que de la otra manera!

SPRAY DESMOLDANTE:
  • Con que untéis el molde con mantequilla y después lo espolvoreéis con harina, es suficiente. Pero reconozco que es lo que más odio de hacer un pastel. Cuando descubrí este spray no me lo pensé y la verdad es que el bizcocho no se pega nunca y sale más perfecto que de la otra manera!




MOLTES GANES I MOLTA PACIÈNCIA:

Com tot en aquesta vida!

Doncs ja ho tenim tot! Ho heu de tenir preparat i llegir la meva entrada el cap de setmana!

Fins ara!

MUCHAS GANAS Y MUCHA PACIENCIA:

Cómo todo en esta vida!

Pues ya lo tenemos todo! Lo tenéis que tener preparado y leer mi entrada el fin de semana!

Hasta ahora!

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2 comentarios:

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