De botigues, botiguetes i programes imprescindibles



-        Busca al google una botiga que es diu Verde Mandarina de Barcelona . Ideal per a tu! - això deia el missatge de la meva cosina.




I si Cinta em diu això sé que la botiga en qüestió no m'agradarà no, m'encantarà! I també sé que serà de l'estil supervintage que tant em xifla.



A veure....quin dia puc anar-hi...vaig trigar molt poquet en trobar el foradet i marxar cap allà en busca de la superbotiga.



Pel barri de Gràcia, moltes llums, varietat, moviment silenciós de Dissabte. M'encanta.


Baixo càmera en mà, disposada a immortalitzar la bellesa d'aquell ambient, si és que això es pot captar.

Caminant per aquells carrerons penso que no m'explico perquè no estic vivint allí, gaudint de la gran bellesa dels petits carrerons de Barcelona.



I...Verde Mandarina, la encisadora botiga que et dóna la benvinguda amb una bicicleta preciosa, de seient amb cridaner estampat vermell i amb la cistella carregada de plantes verdes precioses. 




Arribo a la porta, poso el peu al graó per entrar i la meva sorpresa és una càlida rebuda en forma de Cotó, un petit gosset que dóna encara més personalitat a la botiga. El saludo i per fi, entro.




I...la veritat és vaig necessitar una bona estona per intentar pair tot el que estava veient. Tot m'agrada, tot m'agrada.



“A veure Neus, aquest és el pressupost que tenim així que escull bé”. Però és tant difícil!!!



Davantals preciosos, tasses, tassetes, plats i platets de greengates que demanen que te'ls emportis. 



Botes d'aigua i xancles d'estiu vintage, salers que són preciositats, combinacions infinites. 



Draps diferents, estampats que porten la marca greengate i bosses transportadors fetes d'ells. 




Un racó artesanal que et convida a asseure-t'hi i passar-te hores observant. 



Posa-gots fets de ganxet i fundes per les pomes fetes del mateix, si te les has d'emportar a esmorzar cada dia.




Cakes stands i cupcakes stands i culleretes i gotets...un món increíble que el complementa la Bàrbara i el Cotó amb la seva simpatia i dedicació. Moltíssimes gràcies per atendre'm tant bé!



També tinc el meu raconet mariner d'Altafulla a Orígens, una botiga amb una mica de tot, que combina el tèxtil amb el decoratiu, el modern amb el vintage. 


 Amb l'arribada del bon temps també obre les seves portes que espero amb quasi desesperació. 



Des de preciosos penja-claus verd menta envellit fins a pastilles de sabó naturals, adorables caixetes per guardar el té i conjuntets de tasses que t'obliguen a comprar, comprar i comprar.




Penjollets i vestidets mariners, de platja, que inviten a l'alegria i el bon temps, acompanyats d'una mare i una filla encantadores, disposades a fer-te passar una bona estona.




I per acabar de fer-me més feliç encara, un descobriment que en resulta d'allò més interessant. Segurament molts de vosaltres ja sabreu de la existència de “La vida en dolç”.


Un meravellós programa que combina l'art de la rebosteria, el hand made i un recorregut pels llocs mes interessants (culinàriament parlant) de Barcelona.




Definiria "la vida en dolç" amb una sola paraula: CALIDESA. Se m'ha fet increïblement càlid i proper, amb una llum especial. M'encanta l'estructura del programa, seguint sempre un fil argumental que et diverteix i t'ensenya les coses sense ser-n'hi del tot conscient. 



Com no, m'encanta l'estètica que jo diria "supervintage" tant de la presentadora, com del seu pis o de la seva indumentària. La Renata una narradora excel·lent amb una veu clara i agradable d'escoltar, tant que no pararies mai de fer-ho.




La combinació amb una manualitat feta per la Renata que en la majoria de les ocasions serviria com a decoració dels pastissos, m'ha acabat de fascinar.




Cada Dilluns a les 20,30 friso per arribar a casa a veure un dels programes que sempre, sempre se'm fa curtet. Que resulta que no sintonitzeu el canal Barcelona tv (com jo)? Que justament els dilluns al vespre esteu fent una classe d' spinning i no arribeu?





Cap problema perquè teniu el Btv a la carta, en el que podeu veure tots els programes enrederits i podeu tirar enrere i endavant tot el que vulgueu.






No us podeu perdre el de la setmana passada que era de...de cupcakes i que ja està en la llista dels més vistos de la cadena! Programa útil, encantador, divertit, amè i totalment recomanable!




Els dilluns a les 20,30 a Btv!!!!!!!!!!!!!

CONVERSATION

10 comentarios:

  1. Que n'hi ha de llocs encisadors a Barcelona! Llàstima que sempre vaig amb presses, però faré un cop de cap un día d'aquests. Tienen molt bona pinta els locals

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix.. si Marta! Sempre anem massa ràpid per fixar-nos amb detallets encisadors però de quan en quan va fer, parar, mirar i gaudir-ho!

      Molts petonets i gracies per comentar!

      Elimina
  2. Va estar molt bé, i hi va sortir la Ivana de Cupcakes a diario, explicant uns cupcakes de xiclet que han d'estar molt bons!!!! I aquestes botigues que proposes, intentarem visitar-les en pròximes excursions!!! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mònica! Així doncs ja segueixes el programa?

      Si, la botigueta es convereteix en pas indispensable d'un dia a Barcelona!

      Petonassos guapíssima!

      Elimina
  3. Fantàstiques propostes de programa i botiga!! Apuntats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina! No et defraudaran!


      Petonets guapa!

      Elimina
  4. Estic totalmente d´acord amb tú. El programa es meravellós.
    Jo soc d´Alacant, però una molt bona amiga que viu a Barcelona m´ha passat l´enllaç i he descobert un programa a la meva medida.
    M´ha agradat molt la teva entrada.
    Vaig tindre el plaer de visitar Barcelona, ja fa uns anys, en diferents ocasions, però encara no savia res de tot aquest mon. (encara que m´apassiona la reposteria tradicional, aquesta creativa no la coneixía fins fa un parell d´anys.
    Tinc ganes de tornar i gaudir de tots aquestos llocs encisadors que la Renata ens mostra al seu programa.
    Moltes gràcies per la teua aportació.
    Un abraç

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Regina! Abas que res, donar-te les gràcies per seguir-me i per estar per aquí!

      Sí, jo també tinc pensat fer un resum de tots els llocs del programa i començar a fer ruta! ajajajaj! Es que no tenen desperdici!

      Besitos guapa!

      Elimina
  5. Som de Barcelona i no sabem el que tenim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Nuria!!! Sol passar! La sort es que si hi vius, sempre hi est a temps a visitar-los!

      Molts petonets!

      Elimina

Subir