Què faria jo? Aquesta va per vosaltres!

Bones a totes i tots!

Pensareu, un post a mitja setmana? Què li ha passat a la Neus?
 


Com que no vaig atabalada....no sabia com estressar-me més!

Fa dos dies una amiga em va dir:


- Et busques obligacions que no tens.



Potser té raó per que a vegades penso que la meva vida seria molt més tranquil·la sense bloc, però.... també seria molt més avorrida, no?





Què faria jo sense cuinar els meus postres? Què faria jo sense contar-vos les meves històries? 



Que faria jo sense els vostres super comentaris supersensacionals? Sense faria jo sense els que us feu seguidors? 



Sou com un psicòleg a qui li explico totes les meves petites histories diaries o reflexions una mica absurdes però que sempre va bé contar-les. 



Compartir amb totes vosaltres la meva vida diària i a sobre llegir comentaris en els que diueu que us diverteixen, és de les millors coses que m'han passat!



 

Què més vull? Això jo no ho deixo! Encara que alguns dies em quedin poquetes hores per dormir!



 

Per això, per tots vosaltres, per llegir-me, per seguir-me, per intentar les meves receptes, per comentar les meves històries, per riure amb elles, per ajudar-me, per donar-me premis, per tot això i per moltes coses més que ara no em venen al cap...us dedico aquest post!

Aquest va per vosaltres, per que sou les millors!




Doncs si, però aquest ve sense història! Ohhh!!! Es que les batalletes meves només les conto els dies de festa. Però no us preocupeu que el cap de setmana no fallaré.





Us dedico una recepta fàcil, senzilla i ràpidisisisisma que us farà quedar molt bé davant una tassa de cafè amb amistats.

PD: Recordeu que us podeu fer seguidors clicant a “participar en aquest blog” i seguir-me també al facebook.




 

PALMERETES CASERES:
INGREDIENTS:

 
Pasta fullada
Sucre


 

MÈTODE:
 
Preescalfem el forn a 210º. Preparem una safata amb paper de forn.
 

Netegem molt bé la superfície de la cuina i hi tirem sucre per sobre. Que sigui força abundant per que es l'únic que porta!



Estirem la pasta fullada a sobre del sucre i li passem el rodet per sobre, estenent la pasta una mica. 


Com podreu observar la meva és rodona perque al super no en tenien de quadrada Cap problema, la retallo i ja està.






 

Hi tiro sucre per sobre i tornem a passar el rodet per a que s'integri.


 
Ara vénen els plecs:


Marquem la meitat del quadrat i dobleguem la massa. Queden dues meitats. Apretem lleugerament.







Cada una d'elles, la tornem a doblegar per la meitat. Apretem lleugerament.






 

Dobleguem les dues parts, una a sobre de l'altra. Apretem lleugerament.




Si ho mirem de front, queda així.



Agafem un ganivet ben afilat i comencem a tallar rodanxes d' 1cm de gruix aproximadament. Hem de tallar amb un cop sec sinó la pasta fullada no pujarà.



Posem al forn, uns 10 min aproximadament. 


Traiem, deixem refredar.



NOTES:

És important que el forn estigui a 210º per que sinó la pasta fullada no pujarà.


Heu de tallar amb un cop sec sinó tampoc pujarà. 


Aneu vigilant molt per que es cremen en dos segons. Les mires i estan bé i als dos segons ja s'han cremat.


En el meu forn són 10 minuts però tingueu en compte que no tots els forns són iguals. Aneu vigilant fins que es quedin dorades, més o menys en funció del gust de cadascú. 



Jo he cobert la meitat amb ganache de chocolata: 100 gr de chocolata + 100 gr de mantega i ho desfem al bany maria.










CONVERSATION

18 comentarios:

  1. Mmmm...quina bona pinta, Neus!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! Al proper sopar prometo assabentar-me'n bé de si véns per fer-te el pastís!! Ho sento pel meu despiste! Tinc un cap!

      Molts petonets guapa!

      Elimina
  2. Gràcies a tu per les teves històries i per les teves receptes! ;) M'agrada molt el teu blog perquè a més de tenir-hi bones receptes i a més molt ben explicades, també sempre hi ha una història al darrere i algunes ben divertides! Així que gràcies a tu per l'esforç i dedicació que li dones a aquest blog :)

    I per cert, aquestes palmeretes t'han quedat estupendes! ;) Que bones!

    Una abraçada bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cristina! Aquestes paraules m'emocionen per que el meu objecttiu era que agradessin tant les històries com les receptes!

      Gràcies per llegir-me i per seguir-me!

      Elimina
  3. Neus, son preciosas y el paso a paso que has hecho es excelente, una delicia!!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Esmeralda! Es muy, muy fácil!

      Gracias por estar conmigo!

      Besitos

      Elimina
  4. Quins capricis a mitja setmana!! nyam. nyam. ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmmm!! Si, així passa que després no ens entren els pantalons!jaja

      Petonets per tota la familia!

      Elimina
  5. Un paso a paso excelente!!! Se ven deilciosas Neus seguro que tus comensales quedaron encantados con ellas ;D
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!

      Qué bien que te haya gustado! Mi abuelita...que se las come todas, está encantada!

      Besitos

      Elimina
  6. Que buenas Neus. Te devuelvo la visita, un beso guapa. Y si, ya estaba de seguidora del blog. Un beso guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapa!

      Nos seguimos entonces!!

      Muchos besitos!

      Elimina
  7. hola! soy vero de las recetas de chispa.. gracias por tu visita y pedazo pinta tienen esas palmeritas!! para mi son un comodín se preparan en un momento y están buenisimas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Verónica! Muchas gracias por pasarte por aquí!

      Pues si són un comodín, or que en nada estan hechas y mucho más ricas que las compradas!

      Besitos!

      Elimina
  8. Porque me encanta tu blog tienes un premio esperándote en el mío!!!!
    Un besazoooo!!!!

    http://pinkisshome.blogspot.com.es/2013/02/premios-best-blog-por-partida-doble.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahhh!!! Hola guapa! No lo había visto! Muchas gracias guapísima!

      Me hace muchísima ilusión, de verdad!!! Pues ahora me paso a recogerlo!

      Besos!

      Elimina
  9. Qué recetas más rica!te han quedado con una pinta estupenda, y está genial que pongas fotos del paso a paso, me gusta!así que me quedo de seguidora :)
    Yo estoy empezando mi blog, así que si te apetece pasarte te dejo aquí el enlace: http://bluevelvetcookbook.blogspot.com.es/

    Un beso!

    ResponElimina
  10. Hola guapa! Benvenida al mundo de los blogs! No te creas que yo solo llevo 4 mesines!

    Ahora mismito me paso por tu blog! Cualquier duda que tengas, si puedo (tampoco sé mucho), te ayudaré!

    Suerte!

    PD. Siento haber tardado tanto en contestarte, pero no tengo tiempo ni de dormir!

    ResponElimina

Subir